Tydelige tegn på alkoholisme

Jeg har efterhånden tilbragt en hel del timer sammen med alkoholikere, og jeg ved derfor også, hvilke tydelige tegn der er på alkoholisme, og mange gange er det faktisk så tydeligt for mig, at jeg ikke en gang behøver at snakke med personen. Efter et par minutters iagtagelse, kan jeg altså nemt og hurtigt sige, om der er tegn på alkoholisme eller ej. alkoholisme 4Det er dog typisk ikke til at tage fejl af tegn på alkoholisme, og jeg ved da også, at jeg langt fra er den eneste der er i stand til dette. Stort set alle der har haft et alkohol misbrug tæt på livet, vil give mig ret i dette, og oftest så er det faktisk også grunden til, at du virkeligt er nødt til at give mig ret i dette, hvis du har set de samme tegn på alkoholisme. Det er ikke noget man glemmer, og når man først har indset, at man har et problem, så er der bestemt heller ingen tvivl om, at mulighederne virkeligt er meget bedre end de selv er klar ove.r

Ansvar ved tegn på alkoholisme

Det er derfor også dit ansvar som et godt medmenneske at få bremset disse tegn på alkoholisme, og hvis det er i opstarten, er det også meget nemmere. Der er jo ingen tvivl om, at det er stort set umuligt, at håndtere en alkoholiker, der har været det i flere år. Det vil være som at skyde sig selv i foden, og det er altså langt fra muligt. Det er i hvert fald ikke noget jeg selv har kunnet præstere, og på et eller andet tidspunkt, vil jeg da virkeligt også håbe, at du vil have lyst til at give mig ret i dette. Det er jo mange gange det smarteste at gøre, og sikkert også, hvad der normalt skal ende med at ske, hvis du oplever tegn på alkoholisme.