Tilbud om professionel algerens til private og offentlige

Alger er en naturlig del af naturen, og hjælper med at holde den naturlige balance ved lige – MEN! Det er ikke så lækkert, når alger indtager ens fliser på hjemmets private terrasse, på de udendørs områder i ens virksomhed eller på facaden ved ens forretning.

For at fjerne alger fra ens udendørs områder, kræves en speciel kemikalieopløsning, der kan fjerne algerne uden at skade de underliggende strukturer såsom fliser, sten, facader, træ eller andre materialetyper. Derfor kan det være en fordel, at du som privatperson, eller virksomhed, laver en fast aftale med en professionel algebehandler.

Klik her for at læse mere om alger, hvordan de fjernes og skriv dig op til et gratis og uforpligtende tilbud.

Næsten alle overflader kan tåle algerens

Det er i stigende grad blevet moderne, at man som hus- eller virksomhedsejer sørger for, at ens udvendige indtryk stemmer overens med det indvendige design og interiør. Derfor duer det heller ikke, at ens facade, terrasse, flisegang, skilte eller andet er belagt med et algelag, der i regnvejr bliver slimet og glat at gå og se på.

Takket været udviklingen på området og indsnævringen af de forskellige algetyper, er det muligt at fjerne alger på næsten alle overflader i det fri. Det er muligt at fjerne alger på stillestående køretøjer, fliser, skilte, facader, terrasser, skilte og tage for blot at nævne de mest kendte.

Få professionel hjælp til algerens

Uanset om man er privatperson, eller leder af en virksomhed, kan det være svært at finde tiden og eventuelt medarbejdere, til at tage sig af hele den udvendige vedligeholdelse. Derfor kan det godt betale sig, at man får et årligt abonnement på algerens, da vi lever i et land, hvor fugtigheden er høj, hvilket får alger til at gro som ukrudt.