Storbyen er blevet til meget mere

For 2 dage siden var jeg lige en lille tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.

Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på billige el løbehjul og vejene var fulde af el-cykler.Indledningsvist blev jeg lidt indigneret, og ville mest af alt helst fordømme alle dem her, der lavede de her ldit for smarte ting i min verden. Det var særligt den yngre befolkning der kørte rundt på løbehjul, men hvordan kunne de have råd til det. Jeg spurgte en mand i mørkt tøj og med hætte, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Faktisk tilføjede han, at han kørte gratis da han havde fået en rabatkode.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Lime, Wind, Circ eller Voi. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. På min mobiltelefon fandt jeg en applikation eller app som de unge kalder det. Online kunne jeg ved at søge finde en Wind kampagnekode, som var den applikation jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.


Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en liste af rabatkoder, der var der også en del andre interessante kampagnekoder du kunne bruge. Hvis du ikke har prøvet det før – så kast dig ud i det – det var ret underholdende!

Jeg vil med fornøjelse have mine børn med

Jeg kunne onde mine børn at komme med ud og prøve de andre “fartøjer”. Når vi gør tingene sammen så bliver det så meget hyggeligere! Ikke desto mindre skal han altså sikres på hele kroppen og han skal kunne holde varmen hvorfor jeg har ham i sin vandtætte flyverdragt og godt tucket ind med bomuldstørklæder. Om børnene så skal forsøge sig med et airboard eller et elektrisk løbehjul ved jeg ikke helt. Men i hvert så irriterer det mig lidt, at man ikke lejer segboards på samme måde som med løbehjul. Jeg har dog her fundet en testsider der undersøger segboards, der burde være tilstrækkelig til at fryse rundt i gården og haven! Men hov du kan jo også gøre det på den helt old school way og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Det kan du nemt bygge og samlem med bunden fra en brugt barnevogn med alle hjulene stadig monteret, nogle brædder, søm og skruer, nå ja og naturligvis noget at styre med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassebil benyttede vi for det ikke skal være løgn en gammel stang fra squatrack, der netop kunne fungere perfekt som en form for rat til sæbekassebilen.


Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!