Softguns og børneopdragelse

Efter jeg havde mistet min mødom til våbenhandleren, ventede jeg i 9 måneder pænt og artigt, og vupti, der kom der tre trillinger. Fødselen to tre minutter – der er jo ingen grund til at gå og trække tiden ud, http://www.legecentret.dk/legetoej-til-alle-aldre/7054-softguns-/. Sådan har jeg nu altid haft det. Jørgen foreslog om vi ikke skulle give dem et par softguns hver i dåbsgave – ja, det hed han altså, våbenhandleren. Jeg syntes det var en god og meget symbolsk gave. Så kunne vi også være helt sikre på, at hvis vores trillinger mødte andre børn med softguns, så ville de være godt rustet til at skyde først med de allernyeste softguns på markedet.

Markedet for moderne softguns

Det var tre piger som vi kaldte Mia, Anna og Tornerose. Mia fik to softguns med ekstra langt løb. Tornerose fik tre softguns med lange håndtag. Anna fik kun én lille pistol for på det tidspunkt var pengene løbet op og og det var desuden hende vi mindst kunne lide. Derfor var hun altid meget jaloux på de andres softguns.

Da vores piger så startede i vuggestue fik de en god ven ved navn Anders. Anders havde forældre der fangede hajer med harpuner, og derfor havde han en stor harpun som pigerne hurtigt kom i klammeri med. Det blev grimt en dag, da Anna fik harpunen dybt ind i navlen. Hun var generelt en meget uheldig pige, men det tog vi nu ikke så tungt, da vi som sagt ikke rigtig kunne lide hende.

Alt i alt synes jeg vi gav pigerne en god og spændende start på livet der inkluderede meget skydning og mange våbenøvelser. Vi lærte dem om ammunition og andre spændende ting. Men da dagen oprandt og de alle tre skulle giftes gik det hele desværre helt galt. Kærlighed og softguns har aldrig gået godt i spænd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *