Sådan får du bugt med algerne

Det er blevet mere og mere normalt at bruge algerens i hjemmet, virksomheder, institutioner og lignende. Behandles algerne ordentligt, er det en både miljørigtig og forskånende behandling, så hverken miljø, børn eller ejendom risikerer at tage skade af den kemi, der anvendes i processen.

Hvad er alger?

Alger dækker over to grundlæggende typer af alger, henholdsvis mikro- og makroalger. Selvom alger generelt forbindes med noget skidt, er de rent faktisk gode for miljøet. Dette hænger sammen med, at de er med til at skabe den rigtige balance i naturen. Derfor er det også vigtigt, at man er forsvarlig med brugen af algerens, da man ellers kan ende med at gøre skade på eksempelvis afløb og natur.

Hvad indebærer algebehandling?

De fleste ting kan algebehandles. Dette gælder bl.a. facader, fliser og tage for blot at tage et par eksempler. Det er f.eks. ikke usandsynligt, at du som virksomhedsejer har oplevet problemer med glatte fliser, hvilket netop kan skyldes alger. Det kan også være virksomhedsskiltet eller facaden, der pludselig er begyndt at se grøn ud. Heldigvis kan det alt sammen ordnes med den rette algebehandling.

Opret et abonnement

Der er rig mulighed for at få bugt med algerne. Om det er i hjemmet, virksomheden eller institutionen, kan den rette algerens gøre underværker.