Rødmen hos Ejendomsmægler Amager

ejendomsmægler Amager8Ejendomsmægler i 5 år

Jeg er ejendomsmægler, og har været det i snart 5 år. Da jeg lige var færdiguddannet, blev jeg tilbudt job hos Ejendomsmægler Amager, fordi jeg havde det højeste gennemsnit. Jeg er rigtig glad for mit job, men jeg havde aldrig troet, at jeg skulle falde for en af kunderne. Man må vist heller ikke falde for kunderne, men jeg kan slet ikke få hende ud af hovedet. Hun kom ind med sin kæreste, og de skulle købe hus sammen. Jeg blev deres rådgiver, og under hele mødet kunne jeg ikke lade være med at stirre på hende. Hun er et par år ældre end jeg, men hun er noget af det smukkeste, jeg nogensinde har set.

 

Læs mere her

 

Rødme foran kunder

Da hun kom ind i butikken, snakkede hun med sin kæreste, og de grinte meget højlydt. Vores receptionist bød dem velkommen, og lyttede til, hvad de søgte efter. Herefter viste hun dem over til mig, og jeg begyndte at rødme. Da de kom over, præsenterede jeg mig selv, og hilste pænt på dem. De forklarede, at de ledte efter et hus sammen, efter at have boet i en stor lejlighed midt inde i byen i 3 år. Mens de snakkede om deres ønsker, forestillede jeg mig, hvordan det ville være at kysse med hende. Hvordan det mon ville være at snakke med hende i enerum. Midt i det hele afbrød jeg dem, og spurgte ind til deres budget. Det viste sig, at kæresten lige havde snakket om det. Der blev jeg flov, og kiggede over på hende, og hun kvitterede med et stort tandpasta smil.

 

Det bedste hus

Efterfølgende ledte jeg efter et hus til dem. Jeg ønskede at finde det bedste til dem. Selvom jeg ikke kunne få hende, skulle hun alligevel have alt. Et par dage efter mødet kontaktede hun mig, og informerede mig om, at de ikke søgte efter hus alligevel, da de var gået fra hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *