Philips epilator fra min mand i julegave

Ønskelisterne byttes

Da det blev december, skulle min mand og jeg udveksle ønskelister. Begge ønskelister var propfyldte, og jeg vidste, at jeg ville få svært ved at vælge, hvad jeg i sidste ende skulle give ham. Min mand er typen der skriver alle sine ønsker ned, og derefter skriver han en masse andre ønsker ned imellem. Han vil ud fra dette gerne se, om jeg kan finde hans rigtige ønsker. Philips epilatorHan er en meget fjollet og spøjs mand. Han vil se, om jeg kender ham godt nok. Det gør jeg skam, jeg skulle bare lige tænke mig godt og grundigt om.

 

Uddeling af gaver

Da det blev jul, skulle vi uddele gaverne. Jeg var meget spændt på at se, om min mand havde købt lige præcis den ring, jeg ønskede mig mest. Ydermere var jeg spændt på at se, om min mand ville blive glad for min gave. Da han pakkede sin gave op, blev han meget glad. Det var lige præcis den ting, han havde ønsket sig mest. Da jeg pakkede min gave op, blev jeg slemt skuffet. Min mand havde købt mig en Philips epilator, og den havde jeg ikke engang ønsket mig. Jeg tror min mand hentydede til mine behårede ben med gaven, og jeg beholdte derfor gaven. I dag er jeg faktisk rigtig glad for den.

 

Endnu en dejlig gave

Da vi havde spist al julemaden, kom min mand med endnu en gave. Jeg var bange for, at det var flere ikke ønskede gaver, men da jeg pakkede den ud, var det den ring, jeg havde ønsket mig så inderligt. Her blev jeg meget glad, og jeg takkede ham mange gange. Nu havde jeg fået hele to gode gaver af min elskede mand. Den aften gik vi tidligt i seng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *