På blog.dansmoke kan man læse at E cigaretter er uskadelige

Min kæreste

Min kæreste har røget lige siden jeg mødte hende. I starten syntes jeg, at det var en del af hendes charme, men nu er jeg blevet bekymret for hendes helbred. Lige nu har hun det godt, men hun er begyndt at hoste, og det minder mig om min farfars lange og smertefulde død med KOL. Jeg ønsker derfor ikke, at hun skal fortsætte med at ryge. Jeg har prøvet at fortælle hende om min farfar, men hver gang går jeg, fordi det gør for ondt. Dog synes jeg, at hun er nødt til at vide det. Så ved hun også, hvorfor jeg har det sådan.
e-cigarettes

Et godt alternativ

Jeg har ikke tænkt mig at sige, at hun ikke må ryge mere. Det må hun gerne, men hun kan bruge en alternativ rygeform. Jeg har læst om disse el-smøger og de er faktisk ikke helt tossede. De indeholder i hvert fald ikke skadelige stoffer. E cigaretter uskadelige. Desuden udskiller de ikke røg, men derimod vanddamp, og dette giver også bedre sundhed for hendes medmennesker. Hun vil ikke længere udsætte nogen for passiv rygning. Jeg har også tænkt at fortælle hende, at hun kan læse mere om el-smøgerne på blog.dansmoke. Det ville måske være en god idé, hvis hun stadig er i tvivl, efter at jeg har fortalt hende om det.

 

Jeg elsker hende

Jeg gør ikke det her, fordi jeg hader hende. Jeg gør det tvært imod, fordi jeg elsker hende meget højt, og jeg vil ikke miste hende. Hun er mit et og alt. Jeg har også overvejet, om det er mig der er noget galt med, men jeg synes godt, at hun kan passe på sig selv. Vi skal trods alt snart have en baby, og tænkt hvis hun så forlader mig og den lille. Så ville jeg aldrig nogensinde tilgive mig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *