Nye høretelefoner

Jeg har købt et par on ear Beyerdynamic T51i høretelefoner, selv om on ear hovedtelefoner ikke er lige så behagelige at have på og lige så gode til at lukke uvedkommende lyde ude som over ear hovedtelefoner, er de mere pratiktiske og nemmere at transportere fordi de er mere kompakte.

Jeg havde både set på Shure og Grado, men det var Beyerdynamic T51i som jeg valgte, noget af det der var med til at gøre mit valg nemt var. De har en suveræn god lyd og er meget behagelige at have på og så er mikrofonen specielt designet til at bruge sammen med Apples smartphones og tablets, og jeg har en iPhone.

En anden lækker detalje ved T51i er at selve høre kopperne er lavet af “memory foam” der gør at de slutter meget tæt til ørerne uden at stramme. Og så “husker“ de selv formen af dine ører gang til gang.

De er ikke så gode til at lukke udefrakommende lyd ud som de “noise-canceling” du kan få, men lyden er meget bedre også behøver de ikke batterier som alle “noise-canceling” modellerne gør.

beyerdynamic T51iDet er selvfølgelig ikke billige høretelefoner eller trådløse høretelefoner, men jeg føler at jeg har gjort et rigtig godt køb, og kan kun anbefale dem til alle der er på udkig efter et par on ear hovedtelefoner.

Selv om de ikke er lige så diskrete som in ear eller ear plugs modellerne, så er de stadig så små og kompakte at du stadig kan bruge dem i det offentlige rum uden at ligne en studiemusiker på vej til arbejde eller en hi-fi freak.

Min konklusion er at det er rigtig god tysk kvalitet, selvom de ikke er billige føler jeg at jeg har fået rigtig meget kvalitet for pengene.

Som bonus er tasken der medfølger, på Engelsk kaldt en carrying case, meget veldesignet og nem at have med sig.