Min bedste veninde kom med afbudsrejser

Mit arbejde i Grækenland

Jeg har i et par år, arbejdet på et hotel som receptionist, og der kom rigtig mange turister, da det er et af byens bedste hoteller. Jeg har hørt, at det er billigt for dem der bor i Danmark, men for os i Grækenland er det et meget fint og dyrt hotel. Mit arbejde består primært af, at få gæsterne booket ind på deres værelse, sortere post, og udskrive folk fra deres værelse igen. Nogle gange hjælper jeg også til, som tjener i vores restaurant.afbudsrejser Jeg elsker mit arbejde, da jeg hele tiden møder nye mennesker, og er man sød, høflig og smilende, er de også det overfor dig.

 Hun kom med afbudsrejser

 En dag skulle jeg tjekke en pige fra Danmark ind, som havde booket et værelse. Hun havde købt en afbudsrejser. Jeg tjekkede hende ind, og hun var en af de sødeste gæster jeg nogensinde havde haft. Hun var også smuk, med store blå øjne og langt og tykt blondt hår. Jeg kom fra Grækenland, så jeg havde brune øjne, og mørkebrunt hår. Om aftenen mødte vi hinanden i hotellets bar, og vi fik et par drinks sammen. Vi snakkede rigtig godt sammen, på engelsk, og vi havde mange ting tilfældes. Vi elskede begge to at rejse, og at ride på heste. Vi var sammen næsten hver dag, når jeg havde fri fra arbejde, og vi havde det altid sjovt sammen. Da en af mine kolleger stoppede som receptionist, spurgte min chef mig, om jeg ikke kunne spørge min veninde, om hun havde lyst til at blive i Grækenland og arbejde på hotellet. Det ville hun gerne, og vi valgte at leje en lejlighed sammen. Vi blev bedste veninder, og lavede alting sammen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *