Lyoness Open med golfklubben

På tur med golfklubben

Jeg gad egentlig ikke tage med, men jeg så det som en oplevelse at bruge tid sammen med de andre i golfklubben. Det var klubbens årlige tur til Lyoness Open, og jeg havde ikke været med før. Jeg er en af klubbens 10 bedste spillere, og derfor behøver jeg jo ikke se de professionelles teknikker. Jeg tænkte, at jeg ville tage derned, så jeg kunne forklare det til de mindre gode. Sommetider aner jeg slet ikke, hvorfor de overhovedet spiller golf.

 

Et kedeligt slag golf

Mange af de andre havde glædet sig længe, og jeg må da indrømme, at jeg også glædede mig til forkælelsen på hotellet. Vi skulle med bus ned til Østrig, og dette kunne jeg godt have undværet. At sidde i bus med så mange mennesker er ikke lige min kop te. Der var heller ingen service i bussen. Da vi omsider ankom til hotellet, fik vi ikke tid til at se os omkring, før vi skulle ud og prøve golfbanen. Jeg skulle selvfølgelig spille imod de dårligste på hele turen. Det blev en let og ligegyldig omgang golf. Da vi var færdige med spillet, havde jeg ikke fået nogen udfordring overhovedet. Vi gik herefter tilbage til hotellet. Her fik vi endelig lov til at pakke ud og være os selv.

Til Lyoness Open

Da det endelig var tid til at tage til Lyoness Open, skulle vi vente på to andre, der åbenbart ikke havde styr på klokken. Vi havde aftalt at mødes i receptionen klokken fem, men de kom først halv seks. Dette gjorde, at vi endte med at være meget sent på den. Utroligt som folk ikke kan respektere programmer for sådanne fællesture. Da vi kom frem til Lyoness Open, så vi en forrygende kamp, og i det øjeblik fortrød jeg ikke, at jeg var taget med.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>