Jeg har aldrig været tyk, men jeg har alligevel heller aldrig været tynd

Tyk

Jeg har aldrig været tyk, men jeg har alligevel  heller aldrig været tynd, og det er tit at jeg har spurgt mig selv  om det overhovedet kan lykkedes mig nogensinde at blive tynd. Jeg fik  dog et ret god ven for nogle år siden, som har givet mig ret mange  gode råd. Et af de gode råd er det at man ikke skal tænke for små  tanker omkring sig selv, så det er jeg helt holdt op med, og i stedet  for at stoppe med at tænke på om jeg nogensinde bliver tynd, har jeg  sat mig et mål.

Målet er at jeg ved hjælp af weight gainer skal blive  en ordenligt kleppert. Dog ikke ment på en negativ måde og med fedt  over det hele, men i weight gainer2stedet med muskler over det hele, og jeg er ret  sikker på at det nok skal lykkedes, for min gode ven har forklaret  mig hvordan opbygningen af muskler virker, og det har virkeligt givet  mig meget, og det er jeg noget så glad for, for det har i dag givet  mig ret meget selvtillid, bare det at vide at jeg har midlerne til at  blive stor og stærk i stedet for at være fed og svag. Jeg er derfor  startet i fitness på fuld drøn, og ikke med at tabe sig, men i stedet  med at opbygge mine muskler, og selvfølgelig også på weight gainer.

Min ven forklarede mig at det er der de fleste fede personer laver fejl.  De prøver at tabe sig i stedet for at tænke på at blive stærk og  lækker, da det er lige så nemt, og giver meget mere lyst og motivation  til at ændre sin krop så drastigt. Du tænker selvfølgelig at bare  fordi at man begynder i fitness som en halv tyk mand og bruger lidt  weight gainer at man ikke bliver stor og stærk af den grund, og til  det sige rjeg såmænd bare at du kan skrive til mig om en måned. Så  skal jeg vise dig at fedt og weight gainer er den perfekte  løsning hvis du vil være stærk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *