Ingen rund fødselsdag uden bordkort

Lad det være gode bordkort!

Min mor havde meldt ud, at hun i anledningen af sin 70års fødselsdag ville holde en ordentlig fest for både venner og familie, så alle rigtigt kunne blive samlet. Da jeg hørte dette var jeg spændt, da der var adskillige familiemedlemmer, man ikke havde set i noget tid, som man rigtig gerne ville snakke lidt med, så man kunne høre lidt om, hvad de gik og lavet. Da jeg hørt om festen vidste jeg med det samme, at der selvfølgelig ville være bordkort til stede, hvilket godt kunne gøre mig en smule nervøs, da en fest først er fedest, når man ender blandt det helt rigtige selvskab. Selv havde jeg et ønske om enten at komme til at sidde side om side med nogle jævnaldrene så vi kunne have noget at snakke om, eller blot nogle familiemedlemmer, hvor det hele ikke skulle handle om, hvor gammel jeg var, hvad jeg lavede, samt hvad jeg ville, da akkurat denne ’’tale’’ var noget, man godt kunne ende ud i at skulle prædike adskillige gange til familiekomsammener. Ligeledes ville jeg heller ikke være tilfreds med at skulle ende blandt børnebordet, da der så ville være mange, der er en del yngre end mig selv, hvilket være lig med, at der ikke ville være det store at tale om.
Bordkort

Ganske rigtigt

Da dagen endelig kom os i møde, kunne jeg endelig få ro i sjælen og tjekket bordkortene. Jeg fandt hurtigt min plads og var i den grad tilfreds, da jeg så, hvem jeg skulle sidde ved siden af. Jeg skulle ved bord med min mormor selv, min mor og hendes kusiner og fætre, der alle af mennesker, man kan hygge lige så stille med, joke med og bare alt i alt have en rigtig god fest med. Jeg var dybt tilfreds med de bordkort min kære mormor havde kreeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *