Ingen OL uden træningshandsker!

En vægtløfter

Jeg er en ung gut, der har praktiseret vægtløftning siden jeg var 15 og har gennem de senere år fået arbejdet mig op på et rigtigt højt niveau. Ja, jeg skal sågar deltage ved sommerlegene i 2012 og jeg må tilstå, at jeg glæder mig afsindigt meget. Jeg havde aldrig nogensinde troet at jeg ville komme så langt, og hver dag når jeg går i seng, takker jeg gud noget så inderligt, for at have bragt mig den støtte, som har ført mig her til. Jeg vidste selv jeg var god, men jeg havde aldrig troet så god! De Olympiske Lege er virkelig stort!
handsker

En handske

En af de ting, der har gjort, at jeg er kommet så langt er bl.a. mine træningshandsker (læs mere her: http://www.bodylab.dk/shop/traeningshandsker-53c1.html). Mine handsker er speciallavet til mig og de absolut det bedste par jeg nogensinde har været i besiddelse af, mest på grund af materialet de er lavet af, men ligeså pga. at de er personlige. De hjælper mig rigtig meget, da de gør, at jeg kan få ordentlig fat i vægten, så jeg dermed kan løfte den ordentligt, men så jeg ligeledes ikke risikerer, at den glider og jeg taber den, når man sveder. Noget, der helt igennem ville være katastrofalt, var hvis jeg glemte mine helt igennem unikke handsker, når jeg skal til London for at deltage i OL.

Det ville være en katastrofe, da jeg ikke bare kan bruge, hvilket som helst par træningshandsker – næ nej, det skal skam være mit helt eget par, da det er et par jeg føler jeg kan stole på og som kan hjælpe mig igennem en så hård konkurrence. Uden træningshandskerne ville jeg aldrig have været kommet så langt og jeg havde ingenting været i dag, så jeg værdsætter dem noget så inderligt og udover det, så er de også fornuftige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *