Forsøg med en sund kostplan

Der er altid blevet kørt en masse forsøg med en sund kostplan, og de viser alle sammen det samme. De viser nemlig at det er så super vigtigt med en sund kostplan, at det simpelthen ikke kan betale sig at lade være.

Med alt det andet vi går og laver, så er der altså virkeligt ingen tvivl om, at hvis du ikke følger en sund kostplan, så er der ingen grund til at gøre noget af det andet alligevel. Der er altså slet ingen tvivl om, at du med en sund kostplan, virkeligt godt kan regne med at komme i gang, og jeg er altså slet ikke i tvivl om, at når alt kommer til alt, at det så nok skal komme til at gå alligevel, og jeg er altså slet ikke i tvivl om, at det helt klart nok skal komme til at fungere alligevel.

sundhed og skønhed 4Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at en sund kostplan altid er en god ide. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan det overhovedet kan gå op for folk, hvad det rent faktisk betyder at følge en sund kostplan. Det er nemlig så meget, at hvis man ikke følger en sund kostplan, at man så også er i ret store problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *