Er der nogen som kan anbefale whey protein?

Jeg er interesseret i at vide mere om whey protein pulver og jeg vil gerne i kontaktmed nogen som har personlige erfaringer med det. Jeg skriver i skolens månedlige blad, oglige nu kører vi fokus på sundhed. Jeg har derfor påtaget mig den opgave at afdække emnet ”træning”, og har fået at vide at jeg helt bestemt skal skrive om proteinpulver. whey proteinÅbenbart er det whey protein der skulle være det bedste. Der virker som om de fleste foretrækker det, og at dem som ved noget om det anbefaler det. Men da jeg ikke bare kan basere min artikel på nogle reklamer og nogle trænere som har udtalt sig til andre medier, vil jeg gerne i kontaktmed nogen som har personlig erfaring med whey protein. Du behøver ikke nødvendigvis at bruge pulveret lige nu, men du skal have gjort dig nogle erfaringer med det, og det er vigtigt for artiklen at din indstilling til whey protein er positiv.

Jeg har brugt whey protein i mange år

Som overskriften lyder er jeg en garvet bruger af whey protein. Jeg er super glad for det, og det har været min faste partner og hjælper i forbindelse med træning siden jeg startede som 15-årig. Jeg vil meget gerne stille op til interview, hvis det kan hjælpe dig i forbindelse med din artikel. Hvor længe vil det cirka tage? Og hvor omfattende? Du kan ringe til mig hvis du mener det kan gøres over telefonen, ellers kan vi også aftale at mødes et sted. Hvis du vil have flere personer, eller andre vinkler, til artiklen, kan jeg medbringe nogle af mine venner. Jeg kender mange som bruger whey protein. Hvis du skulle få brug for nogle flere oplysninger om pulveret, kan jeg anbefale dig at gå ind på denne side: http://billig-protein.dk/whey-protein/. Der kan du også komme i kontakt med andre brugere af det, hvis du af en eller anden grund ikke kan bruge mig til dit interview.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *