Kagedåser med logo er en vinder

Kagedåser med logo fyldt med logokager er en klar vinder når vi taler om firmagaver i kategorien spiselige firmagaver. Slik med logo har været populært længe, vi vil nu se på hvorfor at kagedåser med et logo på er specielt godt.

Overordnet kan man sige at den overvejende fordel ved at bruge kagedåser og kaget med logo er størrelsen og prisen, og hos Presenta.dk fandt vi netop den rigtige kombination af disse elementer.

Da man kan argumentere at for chokolade æsker med logo kan være ligeså gode som kagedåser med ditto, skal man tænke på at der her en altafgørende forskel og det er prisen. Æskerne med tryk koster det samme, men det er det der er indeni der udgør forskellen på prisen.

Kvalitetskager med logo er meget billiger end kvalitetschokolade med logo, da den største bestanddel i begge dele er sukker, er det forskellen i prisen chokolade pulver og mel der udgør prisforskellen.

Hvad enten der er kager eller chokolade er æskerne meget store i forhold hvor meget der er inden i. Hvem har ikke tænkt når de har åbnet enten en æske chokolade eller en pakke små kager “det var egentlig en stor æske, det meste indeni er luft” det tror jeg vi alle har.

Nå men tilbage til kagedåser med logo fyldt med logokager. Man kan skrive rigtigt meget uden på en kagedåse, så der er både plads til både firma logo og slogan. Man kan også skrive en kort historie om firmaet om hvor miliø rigtige de er og hvor stor corporate responsibility de har.

En anden god ting er at kagedåser er traditionelt lavet af blik og bliver derfor genbrugt rundt omkring i hjemmene. Så en kagedåser med logo har en længere levetid en den tid det tager at spise kagerne. Hvis laver en pæn kagedåse kan man både få firmalogo og slogan ind i folks hjem og bevidsthed. Vi kan klart anbefale Presenta.dk som leverandør af reklameslik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *