En alarm til mit hjem

Mit nye firma på nettet

Jeg har lige startet et firma op over nettet, hvor vi sælger tyverisikringer, alarmer med mere. Det er en rigtig god forretning, specielt nu hvor alle gerne vil have sikret deres hjem. Det er ikke en midlertidig populær ting, da alle gerne vil have sikret deres hjem før eller siden. Derfor er det også en god forretning. Vi har mange forskellige alarmer, men den der sælger bedst lige for tiden, er en alarm uden abonnement (Læs mere her: http://miraca.dk ). Kunderne er vilde med den, og den er også den bedste alarm til prisen. Jeg kan sagtens forstå, at folk gerne vil have den. Når man starter sådan et firma, er det vigtigt, at man ved, hvad man snakker om. Kunderne skal føle sig meget trygge når de skal handle hos en, og jeg er derfor altid opdateret med det nyeste inden for alarmer og sikringer. Jeg ved derfor alt om tyverier, og også hvor de sker.

 

Jeg har ikke selv en alarm i hjemmet

alarm4Nu hvor jeg tænker over det, har jeg faktisk ikke engang selv en alarm i hjemmet. Det må jeg nok hellere se at få gjort. Jeg synes helt klart, at alarmen uden abonnement er den bedste løsning til mit hjem. Jeg har ikke særlig mange værdig genstande, men jeg er stort set aldrig hjemme. Uheldet kunne være ude, og det er stadig ærgerligt at miste vigtige ting. Jeg tror faktisk, at jeg vil købe en med hjem fra arbejde i dag. Den koster ikke særlig meget, og så kan jeg jo også selv finde ud af at opsætte dem. Jeg vil faktisk vove at påstå, at man ikke kan finde en, der er bedre. Jeg er meget stolt af min forretning, og jeg er det firma, som jeg selv helst vil handle med. Andet ville da også være dumt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *