Ejendomsservice gør vedligeholdelsen nemmere

Alle bygninger og fællesarealer kræver vedligehold, og er man del af en boligforening, ejer af eller ejendomsadministrator for en større ejendom, går det hurtigt op for en, at der er meget arbejde ved at vedligeholde bygninger og fællesarealer. 

Har du også indset, at der er lidt mere arbejde i det, end du selv har tid og lyst til at tage dig af? Så kan det være en god idé at overveje, om ejendomsservice er noget for dig og din ejendom.

Hvad kan ejendomsservice hjælpe med?

Ejendomsservice består af flere forskellige opgaver, der har med vedligeholdelse og servicering af ejendommen at gøre. Udførelsen af disse opgaver er bl.a. med til at sikre, at ejendommen og fællesarealerne fremstår tiltrækkende og sikre for beboerne i ejendommen. Opgaverne kan bl.a. bestå i glatførebekæmpelse, vinduespudsning, trappevask og meget mere.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad du kan få hjælp til i din ejendom, kan du se her, hvor du også kan blive klogere på forskellige løsninger og priseksempler.

Bestem selv hvor meget du vil have hjælp til

Hos mange udbydere af ejendomsservice kan man selv vælge, hvilke og hvor mange opgaver man gerne vil have professionel hjælp til at få udført. Dermed kan man selv være med til at sammensætte en aftale, der passer lige præcis til den ejendom, man har, så man f.eks. ikke betaler for trappevask, hvis det ikke er nødvendigt.

Alt efter hvor mange opgaver, man gerne vil have udført af professionelle, kan det også være en idé at overveje en vicevært løsning i stedet. Udover de førnævnte opgaver tager viceværten sig også af diverse andre ting som f.eks. at stå til rådighed som døgnvagt ved akutte situationer. Med den rette mængde professionel hjælp kan man altså selv styre, hvor meget af sin egen tid, man vil bruge på sine ejendomme.