Det handler om størrelsen, når det kommer til Scotte pillefyr

Jeg har et Scotte pillefyr, og jeg vil beholde det længe endnu. Det er både sikkert og vidst at jeg vil det. For det er et fyr der har gjort noget godt for infrastrukturen i mit hjem, og som ikke mindst også sørger for rigtig dejlig og rigtig pålidelig opvarmning af den selv samme bolig, som jeg tidligere omtalte som mit hjem. Jeg har tænkt meget over, hvor stort mit Scotte pillefyr skulle være. For man kan nemlig få det i mange forskellige størrelser, eller hvis mange er en overdrivelse så i hvert fald flere forskellige. scotte pillefyr 2Og der bestemte jeg mig så for at det optimale ville være at et Scotte pillefyr, der var så stort som muligt. Det ville nemlig gøre, at det ville kunne fyldes så meget op som muligt, og at der derfor skulle fyldes på mere sjældent end ellers. det er sgu bare praktisk – eller sagt på en mere rammende måde: Det taler bare til jyden i mig.

Et Scotte pillefyr taler til jyden i mig

Jyden i mig kan lide at få ting til en rigtig god pris og gøre den der handel, der er lige så god, at man næsten ikke tror at den er sand. Sådan en handel var et Scotte pillefyr faktisk for mig, og derfor er det bare noget der går rent ind i hjertet hos jyden i mig. Det er så godt for mig at jeg har fået mit Scotte pillefyr, at jeg er begyndt at fortælle vennerne om det, både så de kan blive lidt jaloux, men også så de kan blive inspirerede til at gøre en handel selv. Og flere af dem har rent faktisk snakket om at de også vil have kigget på sådan et Scotte pillefyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *