Dejligt med Heede bolcher

Hvis der er en ting der er helt sikkert, så er det, at jeg altid har plads til et par Heede bolcher i min mave og min mund på samme tid. Jeg har mange rekorder, men jeg har ikke tænkt mig at sidde her og prale, men du kan generelt godt regne med, at dine muligheder virkeligt er mange flere end du sikkert lige har været klar over, og når det først er gået op for dig, hvor godt Heede bolcher smager, så vil du sikkert også prøve at slå mine rekorder. bolcherDet skal du dog være velkommen til, for jeg har efterhånden haft gang i disse rekorder i nogle år, og jeg kan da heller ikke regne med, at en hvilken som helst grønskolding virkeligt kan gå ind og hjælpe mig med mine Heede bolcher. Det er altså ret fedt, og på en eller anden måde, så skal du sådan set bare sørge for at gøre dette med det samme, da det virkeligt er noget af det smarteste at gøre. Det er altså ikke dumt, og hvis du ikke kan give mig ret i dette, så vil det sikkert også ende med, at du ikke har den fjerneste ide om, hvad der rent faktisk kommer til at ske igen en anden gang.

Rekorden for Heede bolcher

Det er dog sådan, at der virkeligt er mange der er vilde med Heede bolcher, og der er derfor også mange, der altid prøver at slå mine rekorder. Det lykkedes af og til også, men når det sker, så sørger jeg for at holde min mave tom og så ellers bare gå i gang med at gå efter denne rekord. Det er sådan set lige meget hvad det er for en, så elsker jeg Heede bolcher så meget, at jeg vil gøre hvad som helst for at slå den nye rekord og få mit navn tilbage på første pladsen. Det lykkedes også altid, da jeg virkeligt har en viljestyrke udover det sædvanlige, og derfor også kan fortælle dig, hvad du skal sørge for at opnå her i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *