Da jeg glemte mine træningshandsker

træningshandskerEn tur i træningscenteret

I sidste weekend besluttede en af mine go de træningskammerater og jeg, at vi ville tage en tur i fitnesscenteret, pumpe løs og så tage én tur på en café efterfølgende, så vi kunne får os en lille forfriskning. Når jeg siger ’’pumpe løs’’, så omhandler det egentlig mest mig, da jeg den dag havde taget mine super gode træningshandsker, hvilket var ensbetydende med, at det var store vægtdag for mit vedkommende. Jeg har altid holdt af at træne vægte, da det er den træningsform, der sætter mig på prøve konstant, som jeg så skal overkomme. Derudover, så giver vægtløftning mig de resultater, jeg ønsker hurtigere end nogen anden træningsform. Ærlig talt, så finder jeg det også en tand mere mandigt at stå og løfte tunge vægte end at fimse rundt på løbebåndet, men det er jo bare min smag – man skal da have lov til at løbe! Min gode kammerat for eksempel, han løfter også vægte, men bare ikke i samme omfang som mig. Han træner lidt mere af det hele, hvilket jeg også godt kan se det fornuftige i. resultaterne sker bare for langsomt til, at det er noget jeg gider.

 

En tur på café

Da vi så endelig var færdige med at træne, tog vi så ned på en lokal café, der lavede de lækreste smoothies af de rette råvarer, hvilket var noget vi gik op i. Der sad vi så og snakkede og hyggede lige så stille og roligt i en times tid, hvilket var dejligt afslappende. Da vi så skulle ud af døren, så havde jeg helt svedt ud, at mine træningshandsker lå på stolen ved min side. Da jeg kom hjem, var det først der, at gik op for mig, hvad der var sket – åh nej, jeg havde glemt mine dyrkøbte træningshandsker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *