Alarm uden abonnement sikrer dit sommerhus

Den perfekte feriebolig

For nogle år tilbage investerede min familie og jeg i et dejligt og forholdsvis stort rsommerhus på Enø, der har beliggenhed på Klintegårdsvej, så man akkurat kan se ud til den flotte klint og dermed vandet. Vi er alle enige om, at det helt igennem var den rette investering, da vi om sommeren bruger ufattelig meget tid der, da Karrebæksminde omegn, og dermed Enø, er et super hyggeligt lille turistsamfund om sommeren, der har alle de kvaliteter vi søger, når vi tager på ferie. Karrebæksminde er en lille fiskerby, der ligger lidt uden for Næstved, som har en fantastisk stor og lækker strand, hvor både børn og voksne kan slappe af og nyde livet. Vi er i særdeleshed gået hen og blevet rigtig glade for at være der og har ligeså fået skabt os en omgangskreds dernede, både blandt lokale og gæster som os selv. alarmEn af vores venner går under navnet Bo og bor ligeledes på Klintegårdsvej; dog bor han i et af de to helårshuse, som er der, med sin familie. En dag da vi mødtes til en sludder for en sladder, så advarede han mig imod tyve, der kører rundt i vinterhalvåret, når der stort set ikke er nogle turister til steder og tømme sommerhusene. Jeg blev straks forskrækket, da det simpelthen ville være noget af det værst tænkelige, der kunne ske for vores sommerhus!

 

Den perfekte feriebolig nu med alarm uden abonnement

I min frygt for at blive bestjålet, besluttede jeg mig derfor for at bestille en alarm uden abonnement, så sommerhuset kunne ligge for sig selv hele vinteren uden at få uventet besøg. Dette kunne jo ligeså medføre, at jeg kunne få lidt ro i min sjæl efter det chok Bo gav mig. Dagen efter, at jeg fået ordnet alarmen, henvendte jeg mig til Bo for at prale med min splinternye alarm. Han syntes helt sikkert, at det var et fornuftigt valg, jeg havde taget mig og overvejede at gøre det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *