200.000 danskere bruger nu e-cigaretter

Vi skal ikke længere tilbage end til starten af 2013 for at finde det tidspunkt, hvor danskerne for første gang for e-cigaretterne at se. Få butikker åbnede her og der og rygtet spredte sig lynhurtigt ved hjælp af Facebook og nyhedsartikler. Lige pludseligt var e-cigaretter in.

Dugfriske tal viser, at vi i starten af 2014 har mere end 200.000 danskere, der mere eller mindre bruger e-cigaretten som alternativ til almindelige cigaretter.

e cigarette Nogle bruger e-cigaretter som alternativ – for at stoppe med at ryge. Her har de stadig nikotin i form af den e-væske, de køber til deres e-cigaretter. Og de fortsætter med at indtage nikotin for ikke at skulle igennem den periode, hvor kroppen vænner sig til ikke længere at være afhængig af nikotin.

Andre brugere e-cigaretter ikke som alternativ – men som decideret middel til at stoppe med at ryge. Dette gør de ved langsomt at trappe ned på, hvor meget nikotin de bruger i deres e-cigaretter for til sidst at skære nikotinen helt væk. På den måde vænner de langsomt kroppen til at undvære nikotinen og undgår derved det bratte stop fra den ene dag til den anden, der kan gøre ondt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *